Jsem velice spokojená, je to pohodlné, když dostanete nákup až ke vchodu a nemusíte se nikde rozčilovat mezi davem lidí.
Vendula Nováková, Hrobská Zahrádka
Nakupování je opět zábava, mohu si vybírat třeba hodiny, s kávičkou, v pohodě a hlavně doma.
Markéta Novotná, Radňov
Je to skvělá úspora nejen času, ale občas i nervů z plných parkovišť, front na pokladnách a podobně.
Mgr. Daniela Ďásková, Bezděčín
Dík, že i v této bídné době je s Vámi spolupráce jedna báseň ...
Radmila Š.
Potraviny jsou velmi pěkně zabalené, zelenina je čerstvá.
Jiřina J. Jihlava
Byla jsem překvapená, jak jednoduše a rychle se dají objednat potraviny.
Michaela Holoubková, Senožaty
Tomi MARKET může vyřešit problémy se zásobováním mě i ostatním spotřebitelům v obtížnějším postavení.
Josef Tůma, Útěchovičky
V Praze využívám obdobných dodávkových služeb a tak mohu porovnávat. Přístup dodavatele, pružnost při změnách v objednávce a spolehlivost dodávky, je u tomimarketu.cz podstatně lepší. Ochota doručitelů dodávky v Praze je značně proměnlivá a s ochotou pana Tomáše Vacka se nedá srovnat.
Jaromír Vepřek , Pelhřimov, Chvojnov
- Úvod
- Potraviny
- Trvanlivé potraviny
- Přísady na pečení, vaření
- Kypřící prášky, želatiny
- ARO Želatina plátky 10g
ARO Želatina plátky 10g
- Akce
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- ARO Želatina plátky 10g14 Kč13 Kč bez DPH
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Jedlá želatína plátková
SLOŽENÍ
100 % jedlá želatína (bravčová)
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
oslobodené
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Neuvádza sa
HMOTNOST/OBJEM
10 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
VÝROBCE
Thymos, spol. s r.o. Popradská 518, 059 52 Veľká Lomnica
NÁVOD K POUŽITÍ
Namočíme požadovaný počet plátkov želatíny na 5 - 7 minút do studenej vody a necháme ju napučať. Plátky vytiahneme a jemne vytlačíme. Vytlačenú želatínu vmiešame priamo do horúcej hmoty (max. 60°C, NEVARÍME). V horúcej hmote bude ihneď rozpustená. Pre studenú hmotu (napr. smotanu, krém, šľahačku) necháme vytlačenú želatínu za stáleho miešania rozpustiť (pri teplote max. 60°C, NEVARÍME). Potom želatínu necháme mierne vychladnúť a ešte vlažnú ju použijeme podľa konkrétneho receptu.